SFEERIMPRESSIE

Wat een merk sterk maakt is de beleving van het product. De kijker moet zich kunnen herkennen aan wat hij/ziet. Jaren lang werd dit gedaan door fotografie. De laatste jaren maakt video een grote opmars. Door een sfeervideo te maken van uw merk zorgt u voor een hele beleving rondom de producten/diensten. De kijker wordt geprikkeld door het beeld en het geluid en krijgt waardering voor uw merk. Dit vertaalt zich in merkbinding (loyaliteit). Videomateriaal is geweldig voor het neerzetten van een bepaalde sfeer en uitstraling. Sfeerimpressie video’s zorgen niet alleen voor een merkbinding maar doet het ook goed op  beurzen en evenementen. Het zijn perfecte “eye-catchers” die er voor zorgen dat mensen stoppen bij je stand waardoor er interactie komt.

Emotie als communicatiemiddel

Neuromarketing is een nieuw begrip in de marketingwereld dat versterkt wordt door het gebruik van videoadvertenties. Prikkels, beeld en emoties versterken de band die een kijker heeft met het product. Inspelen op angst, herinneringen en idealiseren van deze herinneringen zorgt er voor dat het videomateriaal nog beter tot zijn recht komt.

Investeer in loyaliteit

Creëer met sfeerimpressie video’s een imago voor voor jouw bedrijf en/of product. Dit imago moet een positieve bijdrage leveren aan de verkoop van je product of dienst. Door het maken van sfeervideo’s wordt er een band gecreëerd tussen merk en kijker. Naar mate de loyaliteit groeit zal de kijker vaker terugkomen en anderen vertellen over jouw producten/diensten. Een sfeerimpressie video is een investering waarbij rekening moet worden gehouden met een langer termijn doelstellingVertrouwen heeft namelijk tijd nodig om te groeien

 

Brandvideo

Soms wordt een sfeerimpressie video ook wel brandvideo genoemd. Omdat een sfeerimpressie zoveel lading en emotie toevoegt aan een merk valt het onder de term “branding“. Het versterken en creëren van een merkbeleving.