PROMOTIEVIDEO

Dankzij een promotievideo kunt u uw evenement, dienst of bedrijf extra laten opvallen. Aan de hand van professioneel promotiemateriaal kunt u op meerdere online en offline kanalen reclame maken. Geef uw doelgroep binnen een korte tijd een sterke boodschap en zorg ervoor dat u uitsteekt boven de reclamecampagnes van andere bedrijven!

Samen met onze klanten werken wij een idee uit tot een volwaardig reclameproduct dat perfect past in uw campagne. Doordat wij gebruik maken van elementen uit uw huisstijl zullen kijkers begrijpen van wie de video afkomstig is, daarnaast zorgen wij er voor dat kijkers geïnteresseerd blijven door passend videomateriaal te realiseren.

Een aantal toepassingen zijn narrowcasting (schermen in uw bedrijf of op locatie), televisie, online reclame, sociale netwerken (Facebook, Instagram, Linkedin) en presentaties.

Grijp de aandacht

Val op met een unieke promotievideo. Afhankelijk van uw wensen kiezen we passende apparatuur om de juiste look & feel te halen die perfect aansluit op uw doelgroep.

Online en offline distributie

Een promotievideo is zowel online als offline bruikbaar. Denk aan het gebruik op sociale media kanalen en uw website maar ook aan het gebruik van videomateriaal voor narrowcasting in uw onderneming of dat vanm uw beste klant!

Overtuig uw doelgroep

Uw boodschap staat centraal in een promotievideo. Het doel dat u voor ogen heeft wordt behaald door een product te realiseren met een sterke kern en pay-off.