INTRODUCTIEVIDEO

Wat er gebeurt binnen de muren van een bedrijf of event blijft voor veel mensen een raadsel. Met een introductievideo kunt u het onzichtbare laten zien binnen uw club, organisatie, instelling of bedrijf. Je geeft de kijker op een interessante en snelle manier een kijkje achter de schermen. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar nieuwe leden voor uw netwerkclub dan kunt u door middel van een introductievideo uw groep op een professionele manier introduceren aan de potentiële nieuwe leden.

Met een introductievideo zet u uw bedrijf direct op de kaart en is de eerste stap in de kennismaking met uw bedrijf al gezet!

High-end apparatuur

Door gebruik te maken van de juiste apparatuur biedt Viddyo een product dat perfect past bij uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan 4k hoge resolutie beelden of het gebruik van slowmotion en timelapse!

Sterke eerste indruk

Geef de kijker direct een sterke indruk van uw onderneming of event!

Vergroot uw bereik

Liken, reageren en delen. Laat uw product zien op sociale media en geef uw website een extra dimensie dankzij een instructievideo.

Sfeer en beleving

Geef met een introductievideo direct het juiste gevoel aan de kijker. Hierdoor zal de beleving rond uw bedrijf of event enorm toenemen!