INSTRUCTIEVIDEO

Vaak is een stapsgewijze instructiefolder niet goed te begrijpen, iedereen interpreteert een afbeelding net iets anders en dat kan voor verwarring zorgen. Een instructievideo biedt uitkomst en geeft de kijker de mogelijkheid om op zijn/haar eigen tempo de stappen door te nemen. Door de verschillende stappen te visualiseren krijgt de kijker een beter beeld van het product en zijn functionaliteiten.

Met behulp van een video handleiding kunt u kort de functionaliteiten van een product of de stappen binnen een proces uitleggen. Een instructievideo is optimaal inzetbaar tijdens een beurs/presentatie of voor de aankleding van sociale media en uw website. Mocht het zo zijn dat er veel uit te leggen valt dan kan er voor gekozen worden om bijvoorbeeld per onderdeel of functionaliteit een korte video te maken. Wij geven u het beste advies om de video’s zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw product en doelgroep.

High-end apparatuur

Door gebruik te maken van de juiste apparatuur biedt Viddyo een product dat perfect past bij uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan 4k hoge resolutie beelden of het gebruik van slowmotion en timelapse!

Kijken op eigen tempo

Laat uw klanten de voordelen van video ervaren en gebruik een instructievideo om uw product toe te lichten. Geen snelle verkoper maar een stap voor stap uitleg die keer op keer opnieuw afgespeeld kan worden.

Vergroot uw bereik

Liken, reageren en delen. Laat uw product zien op sociale media en geef uw website een extra dimensie dankzij een instructievideo.

Eenvoudig en snel

Dankzij een instructievideo kunt u uw klanten binnen enkele seconden al duidelijk maken hoe een product of handeling werkt!