BEDRIJFSVIDEO

Een bedrijfsvideo is een weerspiegeling van uw bedrijf. Laat aan de hand van een professionele videoproductie zien wie u bent, waar u voor staat en wat uw bedrijf uniek maakt. Met een bedrijfsfilm geeft u binnen enkele minuten een volledig beeld, daarnaast brengt u het gewenste gevoel over dat alleen te bereiken is met videomateriaal!

Doordat wij er voor zorgen dat uw bedrijfsvideo passend is bij uw bedrijf en (potentiële) klanten heeft u een product dat op meerdere online en offline kanalen te gebruiken is. Denk hierbij aan het gebruik op platformen zoals uw website, Vimeo, Youtube, Facebook, Linkedin en overige sociale media. Een bedrijfsvideo is daarnaast ook uitermate geschikt voor presentaties, evenementen en narrowcasting in uw eigen bedrijfspand.

Vergroot uw merkwaarde met een videoproductie van Viddyo en blijf zichtbaar in een wereld waar continue verandering centraal staat! Laat uw kijkers zien wie u bent en maak gebruik van de voordelen van een professionele videoproductie.

High-end apparatuur

Door gebruik te maken van de juiste apparatuur biedt Viddyo een product dat perfect past bij uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan 4k hoge resolutie beelden of het gebruik van slowmotion en timelapse!

Snelle Totaalindruk

Geef uw kijkers binnen enkele minuten een volledig beeld van uw bedrijf. Dankzij een doordachte montage, sfeervolle voice-over en passend kleurgebruik laat u zien wie u bent en waar uw bedrijf voor staat.

Vergroot uw bereik

Liken, reageren en delen. Laat uw bedrijf zien op sociale media en geef uw website een extra dimensie dankzij een bedrijfsvideo.

Beter dan een visitekaartje

Met een bedrijfsvideo voegt u gevoel en beleving toe aan uw werkzaamheden. Klanten die u op deze manier leren kennen hebben direct een positief beeld waardoor het vertrouwen in uw onderneming groter is vanaf het eerste contact!