ANIMATIEVIDEO

Dankzij een animatievideo kunt u uw boodschap aan uw klanten overbrengen op vrijwel iedere denkbare manier. Animatie maakt de communicatie tussen bedrijf en klant makkelijker maar vooral persoonlijker. Gebruik uw eigen huisstijl om de boodschap uniek te maken en te laten aansluiten bij uw bedrijf.

Wij maken uitsluitend 2D animaties waarbij de focus ligt op het versimpelen van informatie. Wij vinden dat een kijker na het zien van een animatie moet weten wat de boodschap is. Het beeld moet de informatie (tekst of stem) ondersteunen en vooral niet in de weg zitten. Door onze ervaring op het gebied van communicatie weten wij als geen ander de rode draad te vinden die zorgt voor een zo hoog mogelijke entertainmentwaarde zonder afbreuk te doen aan de boodschap of getoonde informatie.
 

Visualiseer informatie

Geef met een animatievideo een duidelijk beeld om ingewikkelde informatie of processen uit te leggen. Dankzij het visueel maken van informatie neemt de kijker sneller informatie op. Ook zal een kijker minder snel afhaken dan iemand die een lange tekst moet lezen.

Animaties conform uw huisstijl

Dankzij onze expertise in vormgeving en grafisch design bieden wij een animatievideo die naadloos aansluit op uw huisstijl. Hierdoor zullen kijker direct de verbinding voelen met uw bedrijf!

Vergroot uw bereik

Liken, reageren en delen. Laat uw product, dienst of proces zien op sociale media en geef uw website een extra dimensie dankzij een animatievideo.

100% Maatwerk

Het maken van een animatievideo is een flinke investering, dat kunnen wij ontkennen. Dit zit hem vooral in het maatwerk voor de video. Alle attributen, afbeeldingen, sjablonen en icoontjes worden door ons zelf gemaakt zodat deze naadloos aansluiten op uw huisstijl. Als extra service bieden wij onze klanten hulp aan bij de inzet wanneer de video niet het gewenste resultaat behaalt. Wij sturen bij waar nodig is zodat de investering zich toch terugbetaalt.