AFTERMOVIE

De aftermovie is het type video dat tegenwoordig niet meer weg te denken is bij feesten en evenementen. Zo kunt u uw potentiële bezoekers alvast een voorproefje geven van de sfeer die hen te wachten staat! Het is daarom belangrijk dat uw aftermovie de kijker van begin tot eind meeneemt in de beleving van uw evenement. Wanneer de doelgroep op de juiste manier aangesproken wordt zal dit zich uiten in het verkopen van meer entreebewijzen.

Een aftermovie heeft bij het juist verspreiden een zeer groot bereik. Men plaatst reacties onder video’s die gedeeld worden op sociale media, hierin wordt vaak commentaar gegeven op de inhoud van de video waaronder het “taggen” van geïnteresseerden. Mensen die aanwezig waren op het evenement vinden het daarnaast geweldig om zichzelf terug te zien en delen de video met hun vrienden waardoor het bereik van uw video vergroot wordt. Betere reclame voor uw bedrijf en evenement bestaat niet! Daarom betaalt u niet voor een aftermovie maar investeert u in de beleving van uw evenement.

High-end apparatuur

Weinig licht of juist heel veel licht? Achtergrondmuziek of live audio opnames? Door het gebruik van de juiste apparatuur kan ieder evenement perfect vastgelegd worden.

Breed inzetbaar

De investering in een aftermovie betaalt zich terug door de veelzijdigheid van dit product. Geef uw evenement, congres, beurs of festival de video die het verdient en vermaak uw kijkers met de mooiste sfeerbeelden.

De perfecte Marketingtool

Liken, reageren en delen. Gebruik het videomateriaal om uw sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en natuurlijk uw website te vullen met geweldige content!

Fotografie

Heeft u al aan de fotografie gedacht van uw evenement? Laat Viddyo naast het filmen ook de fotografie verzorgen! Hierdoor hoeft u maar met één partij te communiceren en bent u verzekerd van de mooiste foto’s.