VIDEOPRODUCTIE

Wanneer je veel impact wilt maken met video marketing is het van groot belang dat je de juiste soort videoproductie kiest om je doel(en) te behalen. Hieronder hebben wij acht voorbeelden staan van producties die wij kunnen realiseren, het kan zijn dat de categorie die je zoekt er niet bij staat. Dit komt doordat video marketing constant verandert waardoor er steeds nieuwe soorten video’s ontstaan. Ook kan het zijn dat jouw soort video wel in ons portfolio staat maar niet op deze pagina. Als het type video dat je zoekt daar ook niet bij staat kan je gewoon contact opnemen en dan helpen wij je graag verder!

BEDRIJFSVIDEO

Een bedrijfsvideo geeft in een korte tijd een beeld van uw bedrijf en productieproces. Geef uw klanten een professionele indruk en bepaal zelf wat voor gevoel men krijgt bij uw onderneming.

AFTERMOVIE

Laat uw evenement vastleggen om terug te kunnen kijken op al het moois. Daarnaast kunt u een aftermovie gebruiken ter promotie van de volgende editie om de bezoekers alvast enthousiast te krijgen.

ANIMATIEVIDEO

Met een animatievideo geeft u uw klanten op een simpele manier informatie. Wij maken uitsluitend 2D animaties waarbij de focus ligt op duidelijkheid en verduidelijkende effecten.

PROMOTIEVIDEO

Doe een krachtige reclame-uiting door middel van een promovideo. Met een promotievideo trekt u eerst de aandacht van de kijker waarna u uw boodschap kort maar krachtig vertelt.

PRODUCTVIDEO

Geef uw klanten een uitgebreid beeld van uw product of dienst. Hiermee versterkt u uw merkwaarde en kunt u uw klanten sturen in wat zij zullen zien en vinden van uw product of dienst.

INTRODUCTIEVIDEO

Laat mensen kennis maken met uw organisatie door middel van een introductievideo. U kunt binnen enkele seconden laten zien wat de kijker kan verwachten met een passende indruk.

SFEERIMPRESSIE

Met een sfeerimpressie kunt u een bepaald gevoel behorend bij een evenement, dienst of product overbrengen. Een sfeerimpressie is enorm leuk om te zien en makkelijk deelbaar via sociale media!

INSTRUCTIEVIDEO

Met een instructievideo kunt u stap voor stap aan de kijker duidelijk maken hoe een bepaald proces of handeling uitgevoerd moet worden. Dit proces wordt visueel ondersteund door animaties.

BEDRIJFSVIDEO
AFTERMOVIE
ANIMATIEVIDEO
PROMOTIEVIDEO
PRODUCTVIDEO
INTRODUCTIEVIDEO
SFEERIMPRESSIE
INSTRUCTIEVIDEO

VIDEO MARKETING VOOR IEDER BUDGET

Een videoproductie lijkt een hele investering maar doordat wij naast realisatie ook advies geven kan jij het meeste uit je budget halen. Wij zorgen voor zoveel mogelijk producten uit één opnamedag waardoor de investering meer oplevert en jij een continue stroom van hoogwaardige content hebt. Naast de opnames voor uw video maken wij ook extra beelden waarmee bijvoorbeeld een behind the scenes of social media video gemaakt kan worden. Vaak denk je er zelf niet aan, gelukkig doen wij dat wel!

Benieuwd naar hoe je een videoproductie zo effectief mogelijk kunt inzetten? Videomarketing helpt bij het verspreiden en effectief inzetten van onze producties. Samen met jou zorgen wij voor een groter en vooral kwalitatief hoogwaardiger publiek!

HET PROCES VAN EEN VIDEOPRODUCTIE

1. INTAKE

Het is vaak moeilijk om een idee of concept om te zetten naar een concreet plan of strategie. Daarom denken wij graag mee over de uitvoering en geven wij advies vanuit onze expertise. Tijdens het intakegesprek brengen wij in kaart wat er nodig is om een reclame-uiting tot stand te brengen. Gaan we alleen video gebruiken of zijn er nog andere diensten nodig zoals fotografie of vormgeving? U kunt vrijblijvend een afspraak maken om de diverse mogelijkheden te bespreken.

2. CONCEPT

Wij bedenken aan de hand van uw wensen een passend concept. In het concept worden de doelgroep en de doelstellingen van het project vastgelegd. Nadat wij over deze informatie beschikken vertalen wij de doelstellingen naar een concept dat past bij de doelgroep. Dit alles krijgt u gepresenteerd met een transparante kostenbegroting, zo krijgt u een duidelijk beeld van waar de kosten zitten.

3. PRODUCTIE

Het door u goedgekeurde concept zal worden uitgewerkt, ondertussen houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Wanneer de volledige versie van het product gereed is wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Al onze klanten hebben naderhand recht op één feedback moment waarin u kunt aangeven wat wij moeten doen om de laatste puntjes op de i te zetten. Afhankelijk van het product kunnen er meerdere feedbackmomenten nodig zijn, mocht dit het geval zijn dan zorgen wij voor een passende oplossing.

4. DISTRIBUTIE

Full-service content marketing zou niet volledig zijn zonder een juiste distributie van de gemaakte producten. Daarom bieden wij aan om de gemaakte content voor onze klanten te verspreiden. Wij zorgen voor de copyrighting en juiste content bij uw posts. Doordat u niet meer hoeft om te kijken naar uw social media heeft u meer tijd om te doen waar u goed in bent, ondernemen! Hierdoor haalt u een zo groot mogelijk rendement uit uw content!

Onze laatste producties

Bekijk ons video portfolio en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.