Animatievideo Kadex

OPDRACHT

Versterken door samenwerken

Tijdens een netwerkbijeenkomst kwamen wij BYRON tegen, een reclamebureau gevestigd in Nijmegen. Tijdens deze ontmoeting kwam er naar voren dat zij bezig waren met een animatievideo die nog niet was zoals deze moest zijn. Zelf is Byron niet gespecialiseerd in het maken van animatievideo’s, daarom zijn wij gevraagd om de animatie te verbeteren.

Still Kadex animatievideo 2
Still Kadex animatievideo 3

UITVOERING

Veel ruimte voor verbetering

Na het zien van de eerste versie zijn wij direct aan de slag gegaan met het analyseren van de video voor mogelijke verbeteringen, hier kwam een lijst met verschillende verbeterpunten uit. Zo waren de animaties heel statisch en voelde het geheel kaal en sfeerloos aan. Ook qua timing liepen de oorspronkelijke animaties niet helemaal lekker.

Na het doorvoeren van alle verbeteringen hebben we extra effecten toegevoegd en is de animatie voorzien van soundeffects en muziek. Het resultaat werd zeer positief ontvangen door Byron en is uiteindelijk gebruikt op de website van Kadex!

Still Kadex animatievideo 3
Still uit de kadex animatie video actieve landen

VIDEO

Ook een animatievideo voor uw bedrijf of product?

Heeft u een idee voor een video voor uw bedrijf of product en wilt u daar een animatievideo voor laten maken? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de verschillende mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere portfolio items: