Evenement registratie

Jesus Christ Superstar

Afsluiting van een mooie periode

Iedere vier jaar wordt er op het Candea College een grote musical gehouden. Met behulp van ouders, docenten en vrijwilligers maken de leerlingen van elke musical een groot spektakel. Dit jaar was het thema Jesus Christ Superstar, een musical die getypeerd wordt als rockopera. Dit jaar wordt waarschijnlijk het laatste grote musical optreden van de middelbare school. Vanwege dit feit is de musical groots uitgepakt en wordt deze ook professioneel geregistreerd door een extern productie bedrijf, WMV – Willemsen Media & Voice.

VERTROUWEN OP EXPERTISE

Jonge professionals

Omdat er geen budget was om allerlei communicatie apparatuur te huren moesten de camera’s bediend worden door professionals die van zichzelf al weten wat een mooi kader is en wat er gefilmd moet worden. Daarom had de eigenaar van WMV, Joep Willemsen, ons ingehuurd om twee van de vijf camera’s te bedienen. Doordat hij weet dat hij op ons aan kan als jonge professionals heeft hij ons gevraagd. Zonder veel voorbereiding en minieme instructies kunnen wij er voor zorgen dat alle essentiële elementen op beeld komen.

OPNAMES

Één team, één taak

Voor de opnames is gebruik gemaakt van vijf Sony PXW-X160. Elke persoon kreeg verschillende taken met betrekking tot het kader. Zo was Sven zijn taak om de hoofdpersonages te volgen van dichtbij en de taak van Marc om de overige acteurs te filmen van dichtbij. Op die manier is er genoeg variërend beeld voor tijdens de montage.

Camera:                                                  Regie & Montage:
Alexa van de Wall                             Joep Willemsen
Michelle van Manen
Laura Roelofsen
Jeroen Berns

VIDEO

de gehele musical Jesus Christ Superstar bedraagt 1 uur en 40 min. Om die reden hebben wij er voor gekozen om korte fragmenten te tonen om een idee te krijgen van hoe het eindresultaat is geworden.

Bekijk ook onze andere portfolio items: