Inexeon Bedrijfsvideo 2017

OPDRACHT

Een update van de bedrijfsvideo voor 2017

Inexeon is een bedrijf waar wij al eerder een bedrijfsvideo voor gemaakt hebben. Ondertussen is zowel Inexeon als Viddyo enorm gegroeid en hebben zij ons gevraagd om een nieuwe bedrijfsvideo te maken. In deze nieuwe bedrijfsvideo was Inexeon op zoek naar een meer filmische sfeer waarbij de focus sterk light op de belangrijkste werkzaamheden en processen. De bedrijfsvideo moest representatief zijn voor het Inexeon van 2017 en bruikbaar zijn voor de komende jaren.

Inexeon screenshot 6 bedrijfsvideo bedrijfsfilm
Inexeon screenshot 5 bedrijfsvideo bedrijfsfilm

UITVOERING

Een intensieve samenwerking

De video is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen ons en Inexeon. We zijn meerdere malen bij elkaar gekomen om het concept helemaal naar wens te maken. Een van de belangrijkste aspecten van de video was de voice-over, deze is opgenomen voordat de video gerealiseerd werd. Hierdoor hadden we een basis voor de montage en konden we de shots dusdanig plannen om een zo goed mogelijk geheel te creëren. Een ander belangrijk aspect in de video zijn de product “tag’s”, hiermee worden bepaalde woorden aan objecten in beeld gelinkt. Op deze manier kon de wens van Inexeon om (veel) informatie in beeld te laten zien op een manier verwerkt worden die bij de video past.

Inexeon screenshot 2 bedrijfsvideo bedrijfsfilm
Inexeon screenshot 4 bedrijfsvideo bedrijfsfilm

Voor ons was dit een enorm gaaf project om aan te werken. We hebben veel uiteenlopende shots mogen maken waaronder een shot staand op de vorkheftruck! De combinatie van een 21:9 aspect ratio, de muziek en de color grading maakt dit een van onze favoriete projecten uit 2016 (en begin 2017).

VIDEO

Bent u ook op zoek naar een nieuwe bedrijfsvideo?

Neem contact met ons op en laat u verassen door de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere portfolio items: