Theater registratie

“Ik app je lief”

Theater registratie ik app je lief uit de Qunst door Quirijn van der Berk

Iedere voorstelling uitverkocht!

Quirijn van den Berk, het creatieve brein achter vele plaatselijke voorstellingen. Van muziek tot theater, hij heeft het allemaal gedaan. Dit jaar werkte Quirijn aan de voorstelling “ik app je lief” waarbij zang en humor centraal stonden. Samen met zijn theatergezelschap “uit de Qunst” repeteerde hij het afgelopen jaar aan het stuk waar hij twee jaar lang aan geschreven heeft. Iedere geplande voorstelling was geheel uitverkocht waarbij het publiek varieerde van jong tot oud!

Quirijn heeft ons benaderd om de zaterdag uitvoering vast te leggen en dit wilden wij natuurlijk enorm graag doen. Niet alleen omdat wij al eerder met plezier een voorstelling hebben vastgelegd maar ook omdat Quirijn vroeger de mentor van Sven was in de brugklas. Het was dus geweldig om weer eens met elkaar te kunnen werken!

CONCEPT & UITVOERING

Een bruikbaar shot creëren

Iedere opdracht is uniek, daarom leveren wij maatwerk en overleggen wij met de opdrachtgever om tot het beste eindresultaat te komen. Allereerst zijn wij op locatie gaan kijken hoe de situatie was. Aan de hand hiervan hebben wij een opstelling bedacht waarbij er gebruik gemaakt zal worden van 3 camera’s. Deze keuze is gemaakt aan de hand van de zaalinrichting en het aantal spelers op het podium.

Omdat het om een registratie gaat hebben wij eerst de show zonder publiek mogen bijwonen zodat we ongeveer weten welke personen er op welk moment belangrijk zijn. Dit geeft vertrouwen aan de cameraman en zorgt voor een shot dat bruikbaar is.

Theater registratie ik app je lief uit de Qunst door Quirijn van der Berk

MONTAGE

Ik app je lief tijdlijn multicam

Een professionele registratie

Meer dan 300gb aan data, dat is de uitkomst van 2uur en 20minuten filmen met 3 camera’s. Doordat wij bekend zijn met het registreren door middel van meerdere camera’s hebben wij een workflow ontwikkeld waarmee snel gemonteerd kan worden. Dit zorgt voor een professionele registratie die betaalbaar blijft en dus niet alleen is weggelegd voor voorstellingen met een groot budget. In de onderstaande video zijn een aantal fragmenten van de voorstelling te zien om een beeld te krijgen van het eindresultaat. Onze complimenten aan alle spelers en in het bijzonder Quirijn voor het neerzetten van een show die zeer vermakelijk is en daarnaast aanzet tot nadenken over de huidige maatschappij.

VIDEO

Uw voorstelling ook registreren?

Heeft u binnenkort een voorstelling die u vast wil laten leggen en bent u benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met ons op en wij sturen u geheeld vrijblijvend een offerte!

Bekijk ook onze andere portfolio items: