HAN NSE Promotievideo’s

OPDRACHT

Een nog hogere opkomst voor de NSE

De nationale studenten enquête (NSE) is een jaarlijks landelijk onderzoek dat wordt gehouden onder bijna alle studenten. In deze enquête kunnen de studenten hun mening geven over hun opleiding.  De respons in 2016 was ruim 42% en de HAN wilt dit jaar bijdragen aan een nog hogere opkomst onder de studenten. Stemmen is namelijk belangrijk voor het verbeteren van het onderwijs. Elk jaar helpt de HAN bij de promotie van de NSE op hun eigen campus, dit jaar mochten wij de promotie op de FEM gaan verzorgen. Voor de narrowcasting in het gebouw van de FEM moest promotiemateriaal komen die de doelgroep aan zou spreken. Als extra motivatie wordt er gratis koffie, fruit of een broodje weggegeven aan diegene die de enquête invullen. Al deze informatie moet in een korte flitsende video komen van ongeveer 30 seconde voor zowel de Nederlandse als Engelse studenten.

NSE gifje
Nationale studenten enquete promotie video screenshot 2 HAN

UITVOERING

De student staat centraal

De voornaamste reden waarom deze video’s werken is dat ze kort zijn en goed de aandacht trekken. Bijna niemand kijkt meer naar simpele saaie dia’s waar veel te veel informatie op staat. Mensen hebben daar geen zin in en willen op een snelle manier de informatie verkrijgen. De snelle flitsende stijl zal niet iedereen aanspreken maar trekt zeker wel de aandacht. Qua productiewaarde is dit een product dat zelfs voor kleine bedrijven ingezet kan worden. Het budget voor deze opdracht was niet heel groot, door veel ‘in-house’ te regelen konden wij een super vette video afleveren voor de HAN. Voor deze opnames waren enkel twee lampen, een camera, een paar attributen en een witte muur nodig.

Nationale studenten enquete promotie video screenshot 1 HAN
Nationale studenten enquete promotie video screenshot 3 HAN

Wat dit een heel tof project maakte was dat wij een abstracte video konden maken en veel vrijheid kregen vanuit de opdrachtgever. Wij konden het concept naar eigen smaak indelen, vormgeven en realiseren. De HAN was enorm enthousiast en gaf ons de opdracht om ook posters voor de campagne te realiseren.

VIDEO’S

Bent u ook op zoek naar een nieuwe promotievideo?

Neem contact met ons op en laat u verassen door de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere portfolio items: