Evenement impressie

Bourgondisch Nijmegen Proeft

Bourgondisch Nijmegen proeft screenshot sfeerimpressie netwerken en dineren

Meer zichtbaarheid voor Bourgondisch Nijmegen Proeft

Voor het derde jaar op rij organiseert restaurant Beau met haar partners Bourgondisch Nijmegen Proeft. Dit evenement vindt plaats op Landgoed Brakkesteyn en trekt vele bezoekers die komen voor een feestelijke netwerk bijeenkomst met een culinaire keuken. Het evenement heeft behoefte aan meer zichtbaarheid om voor de komende edities meer gasten te werven maar ook om de huidige gasten te kunnen laten terugkijken op het evenement en eventueel te laten terugkomen.

CONCEPT

De gasten staan centraal

In het contact met de opdrachtgever kwam sterk naar voren dat het in beeld brengen van het netwerken een van de belangrijkste onderdelen was. Daarnaast moest de gezelligheid en het lekkere eten centraal staan. Deze opdracht hebben wij kort voor aanvang van het evenement binnengekregen waardoor er snel een plan gemaakt moest worden zodat de klant tevreden kan terugkijken naar het eindproduct. We hebben gekozen om veel gebruik te maken van close-up en medium close-up beelden, dit om de focus op de mensen en het eten te houden. Omdat dit evenement draait om de mensen en niet iedereen graag op beeld wilt komen was het belangrijk om niet als vervelend beschouwd te worden. Het respecteren van de gasten stond daardoor centraal.

Bourgondisch Nijmegen proeft screenshot sfeerimpressie netwerken en dineren

UITVOERING

Bourgondisch Nijmegen proeft screenshot sfeerimpressie netwerken en dineren

On the spot keuzes maken

Deze opdracht bestond vooral uit het maken van keuzes. Het anticiperen op wat gasten doen bleek een van de belangrijkste factoren om de juiste shots te kunnen draaien. Ook hebben wij personeel gevraagd om bepaalde handelingen zoals het uitserveren van een drankje voor onze camera te doen. Dit geeft de kijker een beter beeld van het evenement en de gastvrijheid.

VIDEO

Bekijk ook onze andere portfolio items: