BNI Aramon

Weert – Nederweert lancering

OPDRACHT

Vroeg opstaan om voor alle gasten aanwezig te zijn

BNI Weert – Nederweert heeft ons gevraagd om de lancering van hun groep vast te leggen. Er werd specifiek gevraagd naar een registratie/sfeerimpressie van het evenement. Uiteraard wilden wij ons steentje bijdragen aan een succesvolle lancering waardoor we op 9 December al vroeg onderweg waren.

BNI Aramon Weert - Nederweert lancering screenshot Marc Pleunis
BNI Aramon Weert - Nederweert lancering screenshot

CONCEPT

Het verhaal staat centraal

Samen met de opdrachtgever hebben we een simpel maar effectief plan opgesteld om gedurende het evenement alle belangrijke elementen te kunnen filmen. Omdat de video een verhaal zal vertellen vanuit drie BNI leden was er behoefte aan veel B-roll materiaal. Hierin laten we het netwerken en de gezelligheid van het evenement naar voren komen.

UITVOERING

Een reflectie van het evenement en de BNI leden

Vanaf het moment dat we op locatie arriveerden was het meteen hard aan de slag gaan. De apparatuur moest klaar zijn om de binnenkomst van de eerste gasten vast te leggen. Daarnaast werd er al ontbeten door de vaste leden die eerder aanwezig moesten zijn, dit zorgde voor een andere binnenkomst dan verwacht maar gaf ons de mogelijkheid om alvast wat sfeershots te maken van het ontbijt dat genuttigd werd. De gasten waren bij binnenkomst gelukkig al vrolijk waardoor het vroege tijdstip niet voor problemen zorgde.

Tijdens de presentaties hebben we verschillende opnames gemaakt om zowel van dichtbij naar de sprekers te kunnen kijken maar ook om een indruk te geven van de sfeer in het publiek. Hiervoor moesten we wel een klein beetje brutaal zijn en meerdere keren langs de mensen heen en weer maar uiteindelijk verwacht een kijker wel meer dan een enkele camerahoek. Het belangrijkste wat betreft onze aanwezigheid was dus om goed op te letten dat we het evenement niet teveel hinderen maar wel genoeg goede shots draaien.

BNI Aramon Weert - Nederweert lancering screenshot

VIDEO

Ook een evenement registratie of sfeerimpressie voor uw bedrijf?

Heeft u een idee voor een video voor uw bedrijf of wilt u precies zo’n video laten maken? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de verschillende mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere portfolio items: