VISIE & MISSIE

Viddyo is ontstaan uit liefde voor design. Of dit nou op het gebied van video, grafische vormgeving of fotografie is. Wij vinden het geweldig! Vanuit ons enthousiasme zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat werkt aan betere communicatie tussen individuen. Omdat iedereen verschillend is streven wij naar een product op maat, we omarmen de uiteenlopende ideeën en bundelen deze tot iets unieks.

Een uniek product creëren is natuurlijk niet genoeg. Viddyo zorgt dat alle klanten de mogelijkheid krijgen om samen met ons voor een optimale inzetbaarheid te zorgen. Daarnaast bieden wij een uitstekende service tijdens de realisatie van uw project door te zorgen voor heldere afspraken, snelle communicatie en marktconforme prijzen.

HET DUO

  • Marc Teunissen
    Marc Teunissen Oprichter & camera liefhebber

    Zelf ben ik vooral gek op de nieuwste camera technieken en dat is dan ook mijn grote passie. Je kan me alles vragen over camera’s en objectieven en ik kan het je uitleggen. Hierdoor weet ik exact wat er nodig is om in een project de beste kwaliteit te behalen. Een video maken kan iedereen maar een goede video maken is een kunst. Er zijn zoveel aspecten waarop een video kan tegenvallen en daarmee zijn doel niet bereikt. Mijn kracht zit hem dan ook in het zorgen dat de gehele productie van begin tot eind goed verloopt. Wanneer we op locatie opnames maken merk ik dat ik altijd net dat ene shot wil maken dat lastig uit te voeren is. Toch weet ik meestal een oplossing te bedenken en wring ik me in de meest vreemde hoeken waardoor men zal denken, wat doet hij nou? Uiteindelijk ben ik erg blij dat ik ga voor dit kleine beetje extra moeite en zijn onze producties intrigerend en uniek.

  • Sven Rossen
    Sven Rossen Oprichter, design freak & audio specialist

    We zijn in 2014 klein begonnen en uitgegroeid tot een volwaardig content marketing bureau. Het is prachtig om te zien hoe ons portfolio groeit en om met steeds iets grotere namen samen te mogen werken. Uiteraard vergeet ik nooit wie er in ons geloofde toen we nog heel kleinschalig waren.Voor mij gaat het in mijn werk om de details. Zonder details heeft een product dat ik maak geen passie en mist de beleving. Ik ben voornamelijk werkzaam als cameraman, grafisch vormgever en audio specialist. Daarnaast ben ik veelal de stem van Viddyo tijdens het contact met klanten en verzorg ik een groot deel van de communicatieve uitingen. Ik hoop dat ik de komende jaren mag meemaken dat Viddyo blijft doorgroeien en dat onze toekomstplannen werkelijkheid worden. Met Viddyo help ik ondernemers om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren met in mijn ogen het allergaafste communicatiemiddel dat er is! Video.

SOCIAL MEDIA